Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.03.2016 23:50 - Тролове, партии, лъжи до пълно отвращение.
Автор: golden Категория: Бизнес   
Прочетен: 1006 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

                                 КЪДЕ СА ПАРИТЕ ЗА...БЕЖАНЦИТЕ
                 /хиляди евра изчезват незнайно  и потайно/



                Г-жа Йотова е плащала по 1500 ойро за трол-новина!



Притисната от фактите и въпросите на европейските медии социалистката Илияна Йотова беше принудена да признае, че е фактурирала 4000 евро на Лийдуей Медия Солюшънс от Европейския парламент. За оправдание измисли някакво проучване, което явно се пише в момента. Този кризисен ход беше предприет, тъй като фактурата от Европарламента няма как да се скрие, но може да се фалшифицира предмета на заданието – вместо черен пиар, социологическо проучване. И нищо, че Лийдуей няма в предмета си на дейност такива проучвателни компетенции, ще се учат на ход.

Начинът, по който Йотова е ползвала троловете е особено отвратителен, тъй като специално за нея е създадена група във Facebook „Къде са парите за бежанците“.

След разкритията на Биволъ коментарите на троловете в тази група бяха спешно заличени, а админът сменен, но свидетелите и скрийншотовете остават. Да си правиш пиар на гърба на нещастието на бежанците, при това с европари, за това тепърва ще се говори в Европейския парламент.

БСП

За БСП като цяло има неоспорими данни, че ползва троловете вече почти година. Антон Кутев обаче се държи като комунист на разпит и отрича. Преди отричаше, че ползват за тролене доброволци, сега отрича за платените коментатори, но си признава за доброволците. БСП впрочем няма друг полезен ход, освен да лъже, тъй като партията не е декларирала договор с Лийдуей в Сметната палата за 2013 г. Това значи, че плаща на черно. Ако се опрем на тарифите на ДСБ от 2011 г. излиза, че близо 100 000 лв. са взети неизвестно от къде и са влезли неизвестно с каква счетоводност в тролската фирма. Добри въпроси за НАП, Сметната палата и Прокуратурата, които едва ли ще си мръднат пръста при сегашната власт.

ДСБ

ДСБ надлежно е декларирала договор с Лийдуей за 2011 г. и председателят Радан Кънев блесна като супернова в ефира на бТВ, като призна, отчете тежка грешка, предостави договора на водещите и се обяви в подкрепа на идеята за „чисти форуми“. Блесна, и помръкна, тъй като само два дни по-късно някой му дръпна каишката и Кънев отказа да предостави самите отчети, позовавайки се на клауза за конфиденциалност. Клаузата може да се види в договора, който съвсем неконфиденциално е публикуван на сайта на bTV. Под нея изрично пише, че ако има законово основание да се обнародва информацията за мърсуването с троловете, пада всякаква фирмена тайна. А основание има, защото партиите са субекти по ЗДОИ и при поискване трябва да предоставят информация за това как е похарчен всеки лев получен на данъкоплатците.

ТРОЛСКАТА ВОЙНА

БСП - лъже - ДСБ -маже - ГЕРБ -мълчи!С тролове, тромби и вувузели, до пълно отвращение. А може би точно такава им е целта.

Така между лъжите, замазването и скатаването се очертава още една мръсна тролска война на предстоящите евроизбори. Месец след като затихне този скандал, извадил на светло грозните ДС-методи за манипулация на общественото мнение, партиите дружно ще ни демонстрират, че нищо не е забравено, нищо ново не е научено, ще си наемат същите фирми и ще продължат да ни тровят интернет пространството и да ни продънват ушите с пропагандата си.

 от  "С рогата напред"



Гласувай:
6


Вълнообразно


Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930