Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.03.2013 08:47 - РАЗКРИТИЯТА ПОКАЗВАТ ИСТИНАТА / масони, секти, убийства
Автор: golden Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2982 Коментари: 1 Гласове:
17


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                          ЧАСТНИ РАЗКРИТИЯ  ЗА ГОРД -

                  
(Гражданско обединение за реална демокрация )
                             
    - масони, демократи, бизнесмени, съдии, журналисти и     редактори


Свобода, равенството и братството са принципите на зидарите. Когато те са нарушени, членовете на организацията правят революции. 

Сайтът на “Болканлийкс” свидетелства как мастити бизнесмени и бивши властимащи си разменят хули с предложения за изритване от масонската ложа.Степента на демокрацията в една държава се познава по това до колко се зачита масонството в нея. “ Ако в едно общество функционира масонството, това е знак за зряла демокрация”, уточнява бившият правосъден министър,Антон Станков.

Кои са те и как са се събрали ?
 Основното действащо лице е евродепутатът Славчо Бинев, политик и бизнесмен, вицепрезидент на Българската федерация по олимпийско таекуон-до и европейски шампион от „Словения "92“, издигнат от листата на АТАКА, по-късно учредява Консервативна Партия Движение на Успеха /КПД на Успеха/ , която става част от политическия съюз Гражданско Обединение за Реална Демокрация /ГОРД/. Бинев е председател на ГОРД.
И членовете му -

1.  писателят Любен Дилов (син) -   телевизионен и киносценарист, писател-сатирик, журналист, медиен предприемач и политик. Той е създател и първи говорител на движение „Гергьовден“, а през 2003 г. става и негов председател. От 2004 г. е собственик и редактор на вестник „Новинар“.Любен Дилов-син е критикуван заради внасяне на проекти в Столична община, с цел облагодетелстване на негови лични приятели
2. спортният журналист Крум Савов, спортен журналист и телевизионен водещ.
3. бизнесменът Румен Ралчев, е бивш служител на Националната служба за охрана.НСО.
4. литературоведът проф. Валери Стефанов, Главен редактор на сп. „Литературата“, издание на ФСлФ на СУ.
5. бившият министър на правосъдието Антон Станков  - масон - български юрист и политик, министър на правосъдието на Република България от 2001 до 2005 г. и председател на Висшия съдебен съвет за същия период. Член на политическия съвет на НДСВ от 3 юни 2007. Станков е председател на съдебния състав към Софийски градски съд, който разглежда делото за загиналите през 2001 г. седем деца в софийската дискотека „Индиго”. Сътрудник на ДС.

6. Валентин Михов -  е бивш български футболист, футболен функционер и бизнесмен. Бивш президент на Българския футболен съюз (БФС) и на Професионалната футболна лига (ПФЛ).

Нищо човешко не им е чуждо. Масоните зачитат своите принципи за "Свобода, равенството и братство" само когато се отнася лично за тях. Иначе управляват от своите властови постове на принципа на алчността, покварата и престъпленията с цел придобиване на власт и пари. Основния прицип е "пари - власт - пари -пари". Лицемерието е видимото лице на масонството в наше време.....не казвам, че всеки масон е потенциален убиец-революционер и сатанист, но като се говори за тях трябва да се гледа от всички страни.



СЕКТИТЕ  ВЪРЛУВАТ ИЗ БЪЛГАРИЯ / САМОЗАПАЛИЛИ СЕ БЪЛГАРИ ОПИЯНЕНИ ОТ ИЛЮЗИИ / ИЗМАМЕНИ

image

Защо българи отнеха живота си? Нали в Християнската религия отнемането на живот е ГРЯХ? ХРИСТИЯНИ ЛИ бяха самозапалилите се българи? НЕ! НЕ СА ХРИСТИЯНИ! Иначе не биха отнели живота си! ТОВА Е ГРЯХ!
А Б.Борисов  си писа актив като направи оня варненеца  - самообулият - самозапалил се .... национален герой - голям грях!

Б.Борисов,ти не си   християнин!

Който признава самообийството за героизъм и то национален НЕ Е ХРИСТИЯНИН!

Християнската църква казва - не отнемайте живота си - той е свещен и даден от Бога! 

НЕ СЕ ПОДДАВАЙТЕ НА МАНИПУЛАЦИИТЕ НА ЕВАНГЕЛИСТИТЕ И ТЕХНИТЕ СЕКТИ!

       СЕКТИТЕ ВЪРЛУВАТ ИЗ БЪЛГАРИЯ И ПОДТИКВАТ КЪМ САМОУБИЙСТВА
Българите не са чак толкова бедни за пари,отколкото си мислим. - лъжат че са бедни. 
.....бедни ли са българите?  .....богатството прави ли човека щастлив? ...... и ако е така, значи ли че бедните ще станат някога богати? 
Парите са синоним на свобода, щастие, успех и влияние.  Парите правят човека привлекателен и симпатичен.  Властта на парите е толкова по-голяма, колкото повече вярваме в това.
Попитахме няколко бедни прасяци - колко са бедни, а те отговориха доста различно: бай Михал каза: ПРОСЯЦИТЕ  И  КЛОШАРИТЕ
по закон просията е забранена!

Но,ченгетата си взимат своята такса от просяците и затова не ги закачат.А трябва да ги арестуват и да не допускат просяци и клошари по улиците, камо ли да ги оставят пред магазини и църкви. Нашите полицаи са най-големите рекетьори след застрахователите и СОТ.

Какви хора дават пари на просяците?

Просяците просят -  това могат,това правят,те нямат образование, не могат да четат и пишат.Има хора от малцинствата които имат по 10 деца, облечени и нахранени с пари от просията, кражбите и помощите от държавата. ...Те не работят и не искат да работят.
..... Защо да работят,няма смисъл?И въпреки че печелят много, пак реват че са бедни...особено циганите...ужасен народ..те са толкова много, толкова мръсни - миризливи и толкова мързеливи,че се чудя как не са умряли още от този мързел....ако бяха толкова мързеливи - защо се хранят и обличат....би трябвало да ходят голи и да умрат след 40-те дни на глад - от...мързел.
Българите имат приказка една - който не работи не трябва да яде!

Но, циганите  не са българи.

Те не говорят български, не ходят в български училища, не посещават български църкви. Те са мохамедани,но с български имена. Това подигравка ли е или просто следващата манипулация и измама от правителствата "български" - МАСОНИ -  до сега?


МАСОНИТЕ ОБСЛУЖВАТ ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ. МАСОНИТЕ НЕ СА ЧИСТО БЪЛГАРСКИ! Живеят в България, носят български имена и знамена, но обслужват чуждестранни интереси.  



Гласувай:
17


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. golden - ГОРД ще учавстват със сигурност в сегашните избори
02.04.2013 09:48
масоните си имат и блог тук в този сайт. Разкрихме още че тази форма на управление едва ли ще бъде представител на гражданите, тъй като вътре във формацията има доста хора свързани с ДС и Алексей Петров. Политиците от формация ГОРД отричат, да имат нещо общо с Петров, но така правят всички,докато не бъдат хванати в "стъпка". Така че...ако се докопат до властта, едва ли ще защитават народните маси,по скоро търсят политически дивиденти за лична облага.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031