Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.03.2016 06:56 - ДЕЦА ВЪОРЪЖЕНИ ПО УЛИЦИТЕ И УЧИЛИЩА
Автор: golden Категория: Новини   
Прочетен: 953 Коментари: 1 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 



                                Децата се въоръжават масово с палки



Деца и тийнейджъри в цялата страна масово се въоръжават с палки и боксове. Това е последната мода сред младежите. Те ходят с опасните атрибути навсякъде, научи "Стандарт" от търговци в оръжейните магазини. Продавачи от Врачанско например довериха, че опасните оръжия се купуват най-често от деца. Цената на бокса е напълно достъпна - между 5 и 15 лева. В един от най-оборотните оръжейни магазини в центъра на града казаха, че боксът е един от най-продаваните артикули от оръжията за самоотбрана. Търговците разказват, че ги купуват предимно млади момчета. "Продава се свободно, защото няма някакво изискване, както е при оръжията. Служи за самоотбрана, но на практика не знаем кой с каква цел го купува", коментира продавач на оръжия.Проверката ни установи още, че младежите предпочитат да се "въоръжават" с палки, а не със защитни спрейове, които също са заредени във веригите. Палката, наподобяваща досущ като полицейската, върви между 7 лв. и 15 лв. Предлага се в два варианта - гумена и метална, която е разгъваема. Точно с такъв тип палка тримата гардове пребиха мъжа на Околовръстното шосе в София. "Да, наистина има голямо търсене и при палките. Често ги купуват и хора на по-зряла възраст, най-вече за да ги държат в автомобилите си, тъй като не са удобни за носене по улиците", коментират още от оръжейния магазин във Враца.

Какво правят родителите по въпроса с тези детски действия и защо им разрешават да носят оръжие в училищата? Нима родителите не се интересуват от своите деца? Оставиха ги на произвола на съдбата?

Време е военното министерство да наложи в училищата да се изучава "военно действие" и военните да се включат в обучението на децата в училища и детски школи, за да научат на дисциплина тези невъзпитани тийнейджъри, малолетни престъпници на уважение към оръжието. 



Съобщават от standartnews.com



Гласувай:
11


Вълнообразно


1. pvdaskalov - * ! *
20.03.2016 19:03
Драга Тони, да ти честитя Първа пролет най-напред, а след това да обърна внимание на това, че твоят постинг е много актуален.
Пропуснала си обаче да подчертаеш, че и училището е инстанция, която има значение за миролюбивото възпитание на децата.
Пазарджишки учител пусна "безобиден" постинг, срещу който за трети път надигнах глас, но каква полза?! Този тип е непоправим, а е зрял мъж, дори завършил офицерска школа. Ето моят линк:
http://pvdaskalov.blog/history/2016/03/17/10-51.1437885
Бъди жива и здрава!
П и е р
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930