Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.10.2012 11:35 - Комунизмът е още тук в (Стара Велика) България
Автор: golden Категория: Политика   
Прочетен: 4886 Коментари: 3 Гласове:
20

Последна промяна: 26.02.2014 15:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                        КОГО ЩЕ ИЗБЕРЕМ  НА ИЗБОРИТЕ ПРЕЗ 2013 ГОДИНА
 
 
  1.  БКП изживя своето време. През 1990 година ако в хазната имаше милиарди лева в повече, Луканов (БСП) ги изхарчи и така фалира за първи път държавата.Положението на народа - недоволен. Сваля правителството и избира друго.   2. Идва на власт СДС и ...нищо не се променя, освен че Костов отвори вратите за частния сектор. Върна на гражданите и селяните присвоените от държавата имоти и земи. Но, комисиите ( зад гърба на премиера) присвоиха "златните парчета земя" а дадоха на хората камънак и неизползваеми земи и в края на мандата на сините в хазната остана някой и друг милион в запас. и СЕ ЗАПОЧНА ЕДНА ЛУДА ПРИВАТИЗАЦИЯ, ЕДНО ЛУДО НАДБЯГВАНЕ със законите на страната.В хазната влязоха малко пари, но веднага се намериха хора, които ги похарчиха.  
  Тези милиони се стопиха при управлението на  следващият премиер и правителство държавата фалира за ...втори път.   3. Следващото правителство с мъка изкарало мандата си  и също не се представи в блестящо положение.народа - пак недоволен. иска друго управление и си избира ново правителство и този път пак старите муцуни се появяват на власт. Четири години ( толкова е мандата на едно правителство), мъка, мъка и немотия. Бедните станаха по-бедни, а богатите - още по-богати. 2006 / 2007/ 2008 г. - бум на прането на пари - Сл.бряг, Албена, Зл.пясъци,Пампорово,Боровец и др. красиви кътчета на България - бетон,винкел и стъкло. Изчезнаха вековни дървета, гористи местности се превърнаха в бетонни хотели. Морските красоти и чист въздух потънаха в прах и локви. Богатите хотелиери изпраха парите от наркотици, оръжие и проститутки. Легализираха ги чрез банките и построените хотели им донесоха милиарди печалби.   
  И така   
  от 1990 година до 2009 година икономиката на България се срина тотално. Хазната ту се пълнеше, ту се изпразваше.Данъците се увеличаваха, електроенергията поскъпваше, водата - също. Само заплатите висяха във въздуха не променени и замразени. Дойде.....КРИЗАТА. До този момент на българина и през ум не му минаваше че, може и в бедна България да настъпи финансова и икономическа криза. И когато дойде отново червеното правителство на бившите комунисти ( днес вече милионери и милиардери с ошфорни фирми и имоти извън границите на държавата), същите тези бивши претърпяха няколко на брой  вота на недоверие, но изкараха мандата си, като на майтап. Последните дни даже правителството на Тройната коалиция не ходеше на работа. Президента Г.Първанов ходеше на лов, прострелваше диви животни и хич не му пукаше,дали българинът е беден и колко е заплатата на работника в цигарения цех. Премиерът се криеше като мишка в дупка и така правителството си изкара мандата.   
  Сега червените розички пак се гласят за власт и пари. Пак има големи обещания. Пак ще си купят гласове, нищо че глобите са големи и има и закон за това. Вече никой политик не се интересува от тези глоби, защото нали знаете - политиците имат ИМУНИТЕТ - който ги пази от съд, милиция и прокурори.   
  Политикът и депутатът са законно защитени чрез - ИМУНИТЕТ.   ЗАТОВА НЕ ИМ ПУКА - МОГАТ ДА СИ КУПУВАТ ГЛАСОВЕ КОЛКОТО СИ ИСКАТ,ЩОМ ИМА КОЙ ДА ПЛАЩА (СПОНСОРИТЕ ИМ ОБИКНОВЕНО СА ДОСТА БОГАТИ).  
  И     
  на изборите догодина  ( 2013 г)  
   отново социалистическата партия и десни и леви политици,социал - демократи  ( официално обявили се за социални ) се готвят да вземат  властта отново.Представят ни нови (стари) планове, добре облечени с нови дрешки и надявайки се на КЪСАТА ПАМЕТ на българите, се канят  да командват ( крадат) пак. Тези които ни ограбиха в бъдеще отново се гласят да го направят. Дали ще им повярваме?....  
  .....Да или не, но,коя партия да изберем? Коя от всичките маскари? Имаме ли алтернатива?Има ли в България неомърсени хора,служили вярно на ДС или потомци на партийните членове служили вярно 45 години на партията "майка БКП"?    
  Явно в бедната ни държавица, потомците на БКП нямат никакво намерение да се социализират и да дръпнат конците на държавата ни и да я поведат към успех в икономиката и бизнеса; да дадат шанс на трудовия народ да си стъпи на краката и финансово да се стабилизира.    
  Трявба ни строг закон, който да вкара банките в затвора, заради неверни договори ( кредити, заеми, карти, визи и   сметки),клаузите и едностранните промени  да бъдат забранени. Защото сега както съществуват договорите за кредити, депозити, сметки, влогове, са неизгодни за гражданите, клиенти на банките.Много хора загубиха имотите си заради неплатени ипотеки и данъци.  
 
  Трябва ни и закон, който да наказва със строг затвор  монополистите   - ЧЕЗ и Лу Койл, ВИК и Газ - пром, Мобилни оператори и електронни медии, които не представят верни данни, договори, документи и сметки на клиентите си. И заради неплатени сметки, гражданите губят имота си или покъщнината си.  
  Особено вестникарските журналисти и репортери; такива нелепи лъжи разпостраняват; заглавията с огромни букви впечатляват, но...когато новината не отговаря на истината - тогава какво? Има ли последствия за тези вестници, разпостранили една или няколко лъжи - в името на рекламата? Ако има наказания - глоби, уволнение, затвор или публично разобличаване, тогава тези лъжи няма да имат куража да се показват на главната страница. Само строгите наказания ще имат сила  срещу тези измамни рекламни вестникарски заглавия и техните автори ще бъдат наказвани най-строго.Но, нали има демокрация и свобода на словото - та ето, затова са и лъжите и подвеждат медиите хората, които не могат и не искат да мислят с главите си,а се вслушват в този и онзи, какво ще пишат или кажат и...тръгват да се противят или да обиждат. Да, това е истината. Голяма част от българите - граждани, селяни, политици и други не обичат да мислят,мразят да мислят.   
 
  И още нещо,което напоследък прави впечатление  
  Знаете ли че, властта не се е променяла изобщо до сега. Все комунисти са на власт (според мисловната им дейност), само имената на партиите  им са различни.  
  Знаете ли че, никога не е имало истинска демокрация, а само модернизация и фалшификация (пирамиди и фантоми)на неизменните финансови операции,ръководени от партийните членове, усвоени от партийните членове и раздадени между партийните членове.  
  Комунизмът - социализъм никога няма да се откаже от сладката власт на..... ПАРИТЕ.   Никога няма да се откажат от богатството, което натрупаха благодарение на наивният гласоподавател,който си въобразяваше и продължава да си въобразява, че новата власт ще напълни с пари празната каса на гласоподавателя си или ще му осигури работна заплата, работа на бюро или някаква работа с добра (1000 лв) заплата,защото няма българин, който да се съгласи да работи за мизерните 300 лева месечно. Но, спекулантите работодатели не плащат големи заплати на необразовани и без професия граждани,работници и служители. Работодателите търсят добре квалифицирани специалисти, работници и служители.  
  Знаете ли че, в банките обикновенните служители получават заплати около 800 лева бруто месечно?   Знаете ли че, в телевизиите служителите и работниците, операторите и програмистите не взимат по-високи заплати от 1000 лева бруто месечно, а работата им е с удължено работно време (12 часа) и работят на  смени?  
  Знаете ли че, някои телевизионни шефове не изплащат дължимите заплати на своите служители и няма закон който да ги задължи или да ги накаже заради това им отношение към работника?  
  Приетите закони от НС до сега са повече подигравка с българите, отколкото да ги защитат от някого или от нещо некачествено създадено. Всяко правителство дошло на власт до сега разбърка законите или ги моделира според собствените си интереси. Забатачиха и законодателството и икономиката и финансиите ни до краен  предел.  
  Прав е Я.Янев като казва - " На Българите им трябва нова КОНСТИТУЦИЯ. Като се промени конституцията, всичко ще се промени. Правилата ще се променят, законите - също. ( в сегашната ни конституция има такива нелепи лъжи, корупционни защити и неточни закони, че просто няма смисъл да се спазва, защото тя сама си противоречи.Нужна й е абсолютна промяна.  
  Никога не забравяйте че:  
  ПОЛИТИЦИТЕ  СЕ ВОДЯТ ЕДИНСТВЕНО ОТ СВОЯ ИНТЕРЕС! комунистите са още тук - вижте какво пише за тях в блога на  borsi -  http://borsi.blog.bg/novini/2012/10/11/danyk-vyrhu-lihvite-v-bylgariia-i-posledicite-ot-nego.1008399   Танева.
източници: Фактите са на лице  - "Архивите са живи".  "От фашизъм към комунизъм". " Демокрацията и свободата". в. Фокус и ел.медии в интернет  



Гласувай:
22


Вълнообразно


1. golden - Ето ви един калкулатор, който показва
12.10.2012 11:52
колко пари връщате на банката, без да се смятат всичките такси, обслужващи кредита за период от договорения срок.

http://www.moitepari.bg/Ipotechni_Krediti/Ipotechni_krediti_Details.aspx?s=QlpoNDFBWSZTWQc1DlcAACr%2fgEAAAAPAAn%2fwLaVdQL%2fn3rAwAMrbD

съжалявам че адреса не е активен, но като влезете в дадена банка ( чрез интернет) и потърсите калкулатор който да изчисли лихвите и сумата която трябва да върне кредитополучателя, ще се уверите в истината - че банките лъжат и спекулират в условията на своите договори. освен това плаващите лихви отварят вратата към огромните печалби в полза на банката - обслужваща кредита.
цитирай
2. анонимен - oozdceGimHrMrWXoIHZ
05.11.2012 23:09
I2hpnf <a href="http://opsksdjpchpb.com/">opsksdjpchpb</a>, [url=http://vketvytfqgha.com/]vketvytfqgha[/url], [link=http://ohvycrbeqwwm.com/]ohvycrbeqwwm[/link], http://pnjsdinrlhkj.com/
цитирай
3. marley - Лихвите са незаконни
23.03.2013 07:29
а данъкът който Дянков наложи е още повече незаконен. В Европа и съюза незаконносттта е приоритет...за слабите и наглите....за мутрите и мутресите....в политиката и бизнеса.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031