Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.02.2013 10:08 - ДПС и Българските медии
Автор: golden Категория: Политика   
Прочетен: 1423 Коментари: 0 Гласове:
21


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                        Какво българско има в един турчин?


Името му турско и манталитета - турски. Нищо българско няма,няма и да има в близките 100 години.
Членуват в турска партия с статут на несвободни хора и имат претенции за власт в България.

Чии интереси защитават хората членове в партията ДПС? Чии свободи?

Човек ще си помисли, че в България има турско робство и ДПС се бори за свободата си,затова е основана.

Има ли в България турско робство - през 20 и 21 век?ДПС в коалиция управляваха България 4 години,през това време успяха да замогнат с присвоените милиони от "обществените поръчки" на приближени на партията фирми и ДАНС знае това,но си трае(заради подаръците които получава).

г-н Местан се чуди,защо има предположение че ДПС е медийна сила, има ли причини гражданите на България да мислят така?  Има! Защото:

ТV 7 - една от медиите,собственост на човек и то главен Човек  от ДПС.

Повод за написването на този материал е изявлението на Местан в пресата,а именно:

в.Дневник

Местан: Нелепо е да се твърди, че ДПС има медийна империя

" ДПС няма нито една медия, аз не знам за кои медии говорите. Не можах да видя в тези медии, за които се досещам, че имате предвид, абревиатурата ДПС. Как така са партийни като не мога да открия медийния образ на нашата партия, попита риторично Местан."


ИСТИНАТА

Формално ТВ 7 е собственост на кипърска компания, а като неин "консултант" официално се представя мажоритарният собственик на Корпоративна търговска банка Цветан Василев. Със спечелването на ефирните конкурси телевизията получи статут на национална и гарантиран достъп без конкурс до цифровия ефир след 2012.

Историята започва ...... ТВ 7 ·  03.12.2008 ·

 „Нова Българска Медийна Група“на Ирена Кръстева и синът й –зам.-министърът на извънредните ситуации Делян Пеевски, официално влязоха във владение на ТВ 7 и в. „Експрес“ от днес.

Ирена Кръстева е приближена до политическия кръг на ДПС, синът й Делян Пеевски беше зам.- министър в Министерството на бедствията и авариите от квотата на ДПС, а в момента е депутат от партията.


Въпреки всички скандали около името й, Ирена Кръстева е фактор на медийния пазар с водеща роля. Тя и синът й се сдобиха с цял пакет медии- в. „Монитор”, „Телеграф”, „Политика”, „Експрес”, „Меридиан мач”, великотърновския „Борба” и телевизиите ТВ 7 и BBT. Тяхна собственост е и най-голямата полиграфическа база в страната - ИПК "Родина".
Затова на Доган не му пука, нали си има телевизии които да командва чрез своите хора.

Много коментатори веднага започнаха да обсъждат в медиите въпроса откъде някогашната държавна служителка има пари за придобиването на печатни медии и дали не е подставено лице на неизвестни покровители.

Ирена Кръстева май лапна и ВАЦ.

Вестниците „24 часа“, „Труд“ и „168 часа“ бяха продадени от „Вестдойче алгемайне цайтунг“ – ВАЦ на австрийското дружество „Приватинвест ГмбХ“. По неофициална информация цената на сделката е 64 милиона евро. Според осведомени източници обаче зад дружеството стои самата Ирена Кръстева, изградила медийна империя в България с вестниците:


“Телеграф”, “Монитор” , “Политика”, “Меридиан мач”, “Засада” (някогашния „Експрес“), 50% от търновския ежедневник “Борба”, “Балкан българска телевизия” (ББТ) и ТВ7. Сега в перлата на медийната корона блестят вече и водещите издания „Труд“, „24 часа“ и „168 часа“.
Каква е връзката между Любомир Павлов – един от местните партньори на „Приватинвест “ ГмбХ“ и Ирена Кръстева?

ДА ПРИПОМНИМ НА Г-Н МЕСТАН ЧЕ.......СЛЕДИТЕ ОСТАВАТ, ВЪПРЕКИ ЧАДЪРА НА ДПС.

Първа следа

Медийната годзила и Павлов се познават от много години, като бъдещият медиен бос през далечната 1993 година стартира радио „Експрес“ и започва да издава вестник със същото наименование. През 2005 г. атакува телевизионния бизнес, основавайки телевизия ТВ7. А през 2007 г. решава да преформатира в. „Експрес“ в таблоид, който по-късно е преименуван на „Засада“. Любомир Павлов продава тези медии през 2009 г., като интересен е фактът, че той се възползва от консултантските услуги на Ирена Кръстева, която е собственичка на „Нова българска медийна група“.

Втора следа

Втората следа в сделката е съпругата на Любомир Павлов – журналистката Диляна Грозданова, която е съдружничка с Цветан Василев. Той е собственик на Корпоративна банка, близък до обръча от фирми на Доган.

Трета следа

Третата следа откриваме в съсобствеността на Павлов на ТВ7. Телевизията е притежание на медийния глашатай на ДПС Делян Пеевски, защото по неофициална информация ТВ7 е собственост на самия Доган.


Бизнесменът е известен и като депутат, издигнат от СДС. А по време на мандата на Стефан Софиянски, той е дясната му ръка.


Ясно е, че от официалните изявление на „Труд“ и „24 часа“ няма как да стане ясно за тази медийна машинация. Ние Ви предлагаме един тест – ако примата на „Труд“ – Валерия Велева, изхвърчи от вестника, то това ще е само доказателство за нашата теория.

Припомняме, че Мадам В. ужили Сокола, като разкри космическия му хонорар за „Цанков камък“. А е знайно, че Доган помни като слон, който гази всички „осички“ по пътя си, били те спрягани за негови бивши любовници.



Тези факти не са компромати,те са доказателство че ДПС си има собствена медия,която никога няма да говори против протежетата си.


След скандала с медията собственост на ДПС

Държавната агенция "Национална сигурност" (ДАНС) е започнала проверка за произхода на парите, с които бившата шефка на тотото Ирена Кръстева и синът й Делян Пеевски закупиха телевизия ТV7, в. "Експрес" и едноименния електронен сайт преди месец. Това обяви пред "Сега" говорителят на ДАНС Зоя Димитрова. По думите й проверката е започнала малко преди Нова година, но няма срок за приключването й.

защото...

През 2007 г. управляваният сега от Кръстева и Пеевски в. "Експрес" публикува разследване за имуществото на зам.-министъра. Според него заместникът на Етем притежава мезонет в "Павлово", апартамент в идеалния център на София, къща с голям двор в Бояна, вилна сграда в Банкя и няколко луксозни автомобила и пр.

И най - важната  новина  -  НОВИНИТЕ НА ТУРСКИ ЕЗИК В БНТ

В коя държава турското малцинство си има телевизионно време в НАЦИОНАЛНАТА българско телевизия?
В коя едвропейска държава турците се ползват с привилегията по националната телевизия да имат 10 минути  НОВИНИ на ТУРСКИ ЕЗИК?




http://angelyordanov.blogspot.com/2011/01/78.html





Гласувай:
21


Вълнообразно


Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930