Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.07.2014 10:34 - Комунисти в България са само... русофобите..на тях умът им е в задника..
Автор: zaw12929 Категория: Политика   
Прочетен: 1213 Коментари: 1 Гласове:
9

Последна промяна: 23.07.2014 14:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Обама вече призна косвено, че боинга е свален от лвовските фашисти управляващи от Киев с преврат,

СЪОБЩАВАМ ЗА ВСИЧКИ ЗЛОНАМЕРЕНИЦИ ,  ТВЪРДЕЛИ, ЧЕ  ЧЕРНИТЕ КУТИИ НА СВАЛЕНИЯ  в  Украйна   малаазийски САМОЛЕТ БИЛИ... МАНИПУЛИРАНИ:


1. ПРЕДАДЕНИ СА  черните кутии НА  СОБСТВЕНИЦИТЕ  НА САМОЛЕТА, КОИТО ЗАЯВИХА:   "Кутиите са невредими"

2. Явете се на Кастинг българи- русофоби фашисти всякаква измет,
НАЗНАЧЕНИ СТЕ ЗА ПРОКУРОРИ НА ЕС , ДОРИ НА САЩ  С ПАТЕШКИАТ СИ УМ: който може да състави такава мисъл: за украинската съпротива  срещу  превръщането на Украйна в площадка за УНИЩОЖАВАНЕТО НА РУСИЯ (  А НЕ НА ссср??!!) ЗА ТЯХ КАЗВАТЕ ГЛУПАШКИ: ПРЕДИ ДА СА СЕ ПРОИЗНЕСЛИ КОМПЕТЕНТНИТЕ ОРГАНИ :

"Това са военопрестъпници по смисъла на международното право и начело с архипрестъпника путин, трябва да бъдат докарани в Хага и съдени за военните си престъпления срещу мира и човечеството.

Комунистическото явление zaw12929 демонстрира нагледно какво е константното психо-интелектуално ниво и състояние на путинофилите - русоблизи, ерго обиккновени комунисти и престъпници.
"


   ВИЕ СТЕ ФАШИСТИ С КОМУНИСТИЧЕСКИ ИДЕИ; ЗАЩОТО СТЕ ПО ВЕЧЕ ОТ ГЛУПАЦИ
- КАЗАНОТО ОТ МЕН ГО ПИШЕ В СВЕТОВНИЯ ПЕЧАТ, А ВИЕ  СТЕ в кюпа  С ПАПАГАЛИТЕ МАНИПУЛАТОРИ... НИЩО ДОБРО НЕ НИ ЧАКА СЪС ЗЛИТЕ ВИ  ОМРАЗНИ МИСЛИ срещу Русия...

ПОМНЕТЕ КАKВО НИ ЗАВЕЩА цар БОРИС:
"ВИНАГИ С ГЕРМАНИЯ, НИКОГА СРЕЩУ РУСИЯ!" - НАЙ ЗНАЧИМАТА ДЪРЖАВА ДНЕС НА ЕВРОПА
,

ЗАТЪВАЩА ДНЕС  В БЛАТОТО НА ИСЛЯМИЗМА...

 3.  ДА БЯХТЕ ПОМИСЛИЛИ КОЙ СЪСИПА БЪЛГАРИЯ ТЪПАЦИ:  БЯХМЕ 9 МИЛИОНА, А СЕГА СМЕ... 6 И 3 МИЛИОНА СА ГУРБЕТЧИИ, 1 МИЛИОН ЖИВЕЯТ В ГЕТА, СЕЛАТА ИЗЧЕЗВАТ, ГРАДОВЕТЕ НАМАЛЯВАТ

САМО ИДИОТИ- ФАШИСТИ- ТЕЗИ ОТ КИЕВ ,  МОГАТ ДА ПРАТЯТ САМОЛЕТ   В ЗОНАТА ЗА ВОЕННИ ДЕЙСТВИЯ... ТАКИВА, КАТО ВАС ЗЛОБАРИ...  но истината предстои да се каже  не може да се спре прогреса... може да се забави,,, ужасяващо...  А КОМУНИЗМЪТ И ФАШИЗМЪТ ВИ СА ОТРЕЧЕНИ... НИЩО, ЧЕ САЩ СЛОЖИХА ФАШИСТИ В УКРАЙНА ЗА ДА ГРОМЯТ РУСИЯ... КОЯТО ИМА НАЙ ВЕЛИКИЯ НАРОД, КОЙТО СЪТВОРЯВА СВЕТА ПО НАЧИН, КОЙТО НАДМИНАВА ФАНТАЗИИТЕ
ТУРЦИЯ Е ДРУГАТА СТРАНА НА МЕДАЛА, КОЯТО НЕ РАЗБИРАТЕ...

НЕОБЯТНА, ОБШИРНА, ТЪРПЕЛИВА РУСИЯ СЕ ЗАЩИТАВА, ПЛАШИ САЩ. ТЕ СА В ПАНИКА, СЛАГАТ БАРИЕРИ, КОИТО ВРЕМЕТО РУШИ... и причинила ядове на ЗАПАДА:

Путин УБИ на запада печелившото магаре, спря кранчето на източване от превърната до 2000 година в колония на Запада Русия- тогава пияния Елцин прехвърли руския Нрим с над 60% руснаци на Украйна , даде руските богатства на западни фирми ( както ние сме си дали или са ни взели злато, мед . цинк, никел.. ) и какво стори  Злата Русия Ужас
ПУТИН : увеличи бюджета на Русия 22 пъти. Увеличи военните разходи 30 пъти. Има вече непреодолима военна сила за да се защитават и остава общественото мнение с лъжи заблуди да  руши Русия..   ПУТИН  продължава да гради развиваща се Русия, която днес е нвузнаваемо по силна от ЕС
Увеличи брутния вътрешен продукт 12 пъти (по ниво на брутния вътрешен продукт Русия се издигна от 36-то на 6-то място в света).Увеличи златно-валутните резерви на Русия 48 пъти.Върна 256 залежи на полезни изкопаеми под руска юрисдикция (под чужда останаха само 3). Национализира 65% от нефтената промишленост и 95% от газовата. Вече пета година поред Русия заема 2-ро или 3-то място в света по износ на зърно (в момента САЩ са на 4-то място). Средната заплата в на държавните служители се увеличи 18,5 пъти. Средната пенсия се увеличи 14 пъти. Намаляването на населението спадна от 1,5 млн годишно през 1999 г. на 21 хил. през 2011 г. - тоест, 71,5 пъти. Забрани депутатите в Държавната дума да имат сметки в чужбина.

Предотврати американското нападение срещу Сирия.
Прекрати войната в Чечня. От януари 2000 г. до днес курсът на рублата се промени от 28 рубли за долар на 29 рубли за долар.

Днешна Русия е нормална европейска държава - а не онази просяшка страна, в която средната пенсия беше 20 долара и където господари бяха финансовите пирамиди и Международният валутен фонд. През 1992 г. режимът на Елцин отмени ИЗЦЯЛО износното мито на нефтопродуктите. На 23 януари 1999 г. правителството на Е. Примаков въведе отново такова мито. При износна цена на нефта от 9,5 долара/барел митото беше 2,5 евро на тон, а при цена над 12,5 долара/барел - 5 евро на тон. Това не беше кой знае колко обременително за износителите- но, даде 14 милиарда рубли в празната хазна.През август 1999 г. Елцин назначи Путин за министър-председател.Само след месец Путин увеличи митото на 7,5 евро/тон, а от 8 декември - на 15 евро/тон. Митото все повече се увеличаваше - и днес износителите отчисляват в държавния бюджет около половината от цената на експортирания нефт. От януари до ноември 2007 г. митниците на Русия предадоха в държавния бюджет 2,57 трилиона рубли - около половината от всички приходи в бюджета.
Цяла Русия днес на практика е една огромна строителна площадка: от януари до септември 2007 г. са построени 375,9 хил. жилища с обща площ 34 млн. кв. Метра. Циментовите заводи в Русия не успяват да задоволят търсенето и се налага внос на цимент от Китай. Нарасналите доходи на населението доведоха до увеличаване на търсенето на жилища, увеличи цената има, което на свой ред повиши доходността от строителната дейност. Резултатът- в строителството се вливат огромни средства и се наблюдава истински строителен бум.

Увеличените доходи на гражданите повишиха търсенето на автомобили. Само за 2006 г. обемът на автомобилния пазар в Русия се увеличи с 45% и достигна 32 милиарда долара, а броят на продадените нови коли - 2 млн броя. По този показател Русия е на 5-то място в Европа след Германия, Великобритания, Италия и Франция. В момента се строят няколко нови автомобилни завода, а досегашните увеличават обема на производството си. Всичко това е последица от увеличаване на търсенето, което означава - от повишаване на доходите на населението.

. Преди Путин пенсиите бяха под екзистенц-минимума с около 25%, а през 90-те години и въобще не се изплащаха. Сега са с 50% над екзистенц-минимума и постоянно се увеличават.

През 2000 г. средната заплата в Русия е била 2223 рубли (около 80 долара). Сега средната заплата в Русия е 19174 рубли (около 660 долара).

Закупуването на домашни потребителски стоки за 10 години се увеличи 10 пъти. Личните автомобили са се увеличили 3 пъти.

Русия в това отношение е ЛОШИЯТ ПРИМЕР ако и ние си поискаме богатствата пример: Атака го прави и предателските медии непрекъснато и спретват скандали.

Русия заяви на САШ: Ще спрем да ви вземаме долара без покритие и ще се сринете...

ДИАЛОГЪТ ЩЕ РЕШИ ДОБРУВАНЕТО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО...  Страни се обединяват и е в ход  началото на банка световна- без долари...

ОПАСНА Е ОМРАЗАТА ЗА ТОЗИ, КОЙТО МРАЗИ. ПАЗЕТЕ СЕ!






Гласувай:
10



1. zaw12929 - По данни на Wall Street Journal, ...
23.07.2014 11:11
По данни на Wall Street Journal, американското разузнаване потвърждава, че по малайзийския лайнер Boeing 777 е била изстреляна ракета класс „земя-въздух”... и самолета е бил следван от украйнски военни самолети (най-вероятно, за да долетят над позициите на опълченците, под прикритието на пътническият самолет) - http://itar-tass.com/proisshestviya/1325739.

- Обама вече призна косвено, че боинга е свален от лвовските фашисти управляващи от Киев с преврат, като вместо да даде подробнасти по случая, се “разглаголства” фриволно на тема: - “Лошата Русия”…!!! http://lifenews.ru/news/136897
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaw12929
Категория: Политика
Прочетен: 14256054
Постинги: 5609
Коментари: 13044
Гласове: 68327
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930