Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.01.2016 07:23 - Тайните досиета на Ватикана
Автор: golden Категория: История   
Прочетен: 1954 Коментари: 2 Гласове:
13


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
                                           ЗА ИИСУС И ВАТИКАНА

Замисляли ли сте се КОЯ е онази институция, която не разрешава да се измести деня на раждане на Иисус от 25 декември на 4 април - истинската дата на рождението му?
Наистина ли Александрийската библиотека е изгоряла?
Сигурни ли сте в това?
Средновековието, Инквизицията, Конкистата, Кладите..., чия намеса е била така активна в изгарянето на научните трудове още през 16 век? Кои са били илюминатите през това вмреме?

Тракийските Орфей и Дионис не са гръцки, но .....ВАТИКАНА така иска, а в Европа Ватикана е най- могъщата сила на Света! Нейните агенти никой не знае и не може да съди!!
Ватикана прави благотворителност? Сигурни ли сте в това твърдение?
Ами задкулистните и действия и те ли са благотворителни - за доброто на хората по света?Ами изгорените на клада живи хора, посмяли да се опълчат срещу ватинканските догми и правила и те ли са за благото на народа?

Божидар Димитров като прови своите справки за българската история взе еведенията от архивите на Ватикана. В по-голямата си част бг-историци не са съгласни с тези сведения. Дали Ватиканските архиви не са били подменени в ущърб на българската история?
Кога и къде Иисус е споменавал някога че ние хората имаме Нужда от Църкви, катедрали и прочие?
Никъде в неговите писания не се споменава за изграждането на "негови наместници" попове...и църкви! Поне аз, не съм срещала из архивите за Иисус такива сведения!ако някой знае, нека да каже!
РЕЛИГИЯТА
Защо трябва да се парадира с религията? На кого е нужно това парадиране? Нима не сте съгласни с това, че всяко парадиране с каквото и да е всява омразата между хората? Ето ви пример: источноправната религия и религията на мохамеданите се съпоставя срещу поклонниците им. Освен омраза какво още всява тази пропаганда - изостряне на отношенията между народите! Това перчене и парадиране относно религиите по света освен напрежение предизвиква и войни - религиозни войни, които се водят на тихия фронт вече стотици години!! Кому е нужно това?

ВАТИКАНА дава готови Знания на Световните учени!!! От къде ги взима тези знания? Не е ли от Александрийската библиотека?
Знаем от древните извори, че османците са изгорили цялата древна историческа библиотека на българските манастири (близо 10-ки библиотеки са изгорени до основи), но книгите и библиите са изнесени тайно от подземията. Къде са те сега?
Чели ли сте " Мария Магдалина" и "Тайната богиня на християнството" /ориг.2003,"Кръгозор"2006 и "Луцифер"Забранената пътека към познанието" в ориг.2005,Кръгозор.2006г.
РАЗКОПКИ в Рас Шамра откриха плочки от 14в.пр.хр. на които се твърди че "съпругата на Бог,продължителката на божия род ашера,не била по-различна от другите богини-майки (ориг."Женска енциклопедия на митовете и тайните"Ню Йорк,1983/.."за известно време Ашера приела Бог като свой съпруг....тя била небесната крава, а той - небесен бик..." и след като израилтяните пристигнали в Ханаан, тя властвала 600 години заедно с Яхве, като върховни божества...олтар на Ашера имало само в Соломоновия храм".После в писанието е засегнато че, Иисус се приготвил да умре,(по законите на джунглата,когато пъстървата отдава семето си на женската, умира) така и Иисус отдал семето си на Магдалина в пещерата се приготвил да умира,за да "възкръсне" като синът,родил се от това семе..."
ПОЕЗИЯТА и "падналите ангели"
Днес науката има своето обяснение за "падналите ангели" . звездопадите по време на зимното слънцестоене 21 декември. Но в древността поетите пеели в своите песни за "падналите ангели" и за техните ангелски души превъплатени в човешките хора.Този мощен мит така е проникнал в човешкия разум че просто е невъзможно по някакъв начин да му се каже- такива неща никога не са се случвали. Днес Ватикана опрощава неразумните люде, дава им прошка с надеждата да славят делата й. В средновековието инквизицията, прошка не е давала и на кладата е изгаряла всички отвърнали се от нея.

КАКВО ПРЕСТАВЛЯВА ВАТИКАНЪТ?
До къде се простира истината и от къде започва легендата в разказите за огромните му имоти и богатства? Една от книгите даващи отговора е "Ватиканът - история и тайни" на Клаудио Рендина, исторически труд. "Братството" ориг.изд.2004г.( в книгата се описват случаи когато един папа умира! за да се "наследи" от друг, през ВСВ и как връзките на папите и кардиналите с нациска Германия са били убити тайно и обявени за изчезнали безследно).
ИНКВИЗИЦИЯТА като предшественик на ГЕСТАПО, били пъкленото дело на омразните кардинали,които тръпнели в очакване на новите си жертви.Макар че Гестапо имаше кратка история а Инквизицията по-дълга, и днете Висши администрации принесоха много ужас в душите на човечеството. Впрочем Инквизицията действа и днес под името Конгреция на доктрината на вярата.
Ето защо се смята че още през 15 хилядолетие е започнало масовото унищожаване на човечеството смятало се е че така трябва, щом папите и кардиналите са се запознали с илюминатските заповеди. Кръстоносния поход е отнел живота на хиляди християни,обвинени като "паднали ангели"...и от тогава та до сега във войните умират хиляди невинни души.




Гласувай:
13


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. kuschel - Ако гонението на вещици и кръвож...
02.01.2016 08:03
Ако гонението на вещици и кръвожадно престъпление спрямо човечеството, то Ватиканът е автор и на едно друго срамно и гнусно престъпление - продаването на индулгенции. Имало е изготвен ценоразпис за всяко престъпление. Примерно, изневярата е била оценена на два реала , а убийството на 200. Богаташът е можел да си купи няколко индулгенции за убийство и така да отстрани своите съперници, като греховете му са били предварително опростени. Търговията с опрощения е съществувала векове наред и аз не виждам нищо по-гнусно от това
цитирай
2. golden - За много години Кушел!
02.01.2016 08:52
Задкулисните прояви на ватиканските "генерали" се знаят от малцина, но книгите написани от минало време и възстановени по наше време, понякога се приемат погрешно от хората. Затова отвреме на време някой от нас лаиците по историческите въпроси отваряме дума, за да се знае каква роля играе Ватикана в живота на човечеството.

цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930