Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.10.2012 09:55 - КРАЖБИТЕ в блог бг вече са на мода и се толерират от собствениците на сайта
Автор: golden Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2588 Коментари: 2 Гласове:
24

Последна промяна: 23.02.2015 23:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                          КРАДЛИВИТЕ БЛОГЕРИ СТОЯТ В КЛАСАЦИИТЕ                                                                                  НЕПРЕКЪСНАТО
   


(Странни аномалии, грешка на компютрите или редакторите на сайта blog.bg си правят майтап,но сериозен)


Най - големият от тях е  sparotok -  той обърка историята на българите, открадна миналото им и го приписа на траките - племе от древността, живяло рамо до рамо с българите на Балканите още от времето преди Христос да се роди.
Следват го:
zahariada - копира различни статии с объркан превод на български ( т.е. превода няма род и число-Гугъл така превежда,че човек не може да разбере за какво става дума в статията).
Сензацията - grigorsimov - копира чужди статии, които не са проверени за истинност; повтаряйки умишлено неистините, за да стане известен покрай тях.Макар че, е издател на книги, не мисля, че трябва да се подвежда от славата, а правилно ще е преди да изкопира дадена статия, да я правери дали отговаря на истината; но, като знам как журналистите лъжат, за да спечелят уважението на другите, не съм сигурна дали Симов ще има смелостта да си признае грешката.
legna - най-малко четеният автор на блог, а вече е в класациите на най- популярен. Странно нали?прочетен 192564,постинги - 552 и само 400 гласа за блога. Тези данни не отговарят на изискването - блогът да е в класациите.
 elincet0 - тук нещата стоят така: авторът е регистриран през 2007,но фактически не учавства редовно или е скрил част от статиите си нарочно. Има 62 постинга и е прочетен 619915 пъти.
 reporter - наистина е най-четеният блог, но като се има в предвид че, има над 9 000 постинга,а само по 30 -40 прочита на постинг, не бих казала че е най- четеният. 30 прочита за постинг не означава че е най-четен. Репортер е в категория "новини" и повече спами, отколкото съобщава някоя новина,която четем във вестниците.
 nmedia - положението при този автор е същото като на предходния. С постинги над 2000 броя и всеки от тях с прочит не повече от 30 пъти, авторът на блога  е в класациите.
 samvoin - този автор винаги посочва оригиналът на статията. Макар че постинтиге не се четат от много читатели ( има прочит от едва 30 -40 читатели) авторът на блога е в класациите за най-четени.

  Най-интересното за тези класации е че:    - не отразяват истината за блога     - едни и същи имена се срещат  и в трите класации постоянно
Не вярвам на очите си - в блога има повече от 30 000 регистрирани автора на блогове, но само определен брой автори на блог имат достъп до начална страница или в класациите.   
Може би такава е политиката на администраторите  или собствениците на сайта blog.bg. Тогава е редно в правилата на сайта да има промяна и всички точки, членове и алинеи които не отговарят на истината, да бъдат променени или изтрити.Защото противоречат на изискванията от страна на административните правила.
След като, има постинги написани на латински, на английски или на друг език, не български както е препоръчано в ПРАВИЛНИКА за ползване на сайта, това означава че, правилата не са точно обосновени или означава, че собствениците на сайта не се интересуват кой - какво ще пише и как ще използва свободното пространство, дадено му от собствениците на сайта  blog.bg.: може би заради тази причина, изчезват постинги; изчезват коментари; изчезват и цели блогове; дали системата на сайта е прецакана или някой от отговорните лица си прави експерименти, нямаме никаква осведоменост.
Срамота е! Учени и интелигентни хора,с богато въображение  - собственици или администратори на сайта да имат такова пренебрежително отношение към свободно пишещите тук в този сайт, блогери.


Ив.Танева.



Гласувай:
26



1. анонимен - А какво да кажем за блогърите " ...
12.10.2012 10:27
А какво да кажем за блогърите " chudesatakorana ", " pemben " и др., които проповядват открито ислям чрез блога!Не са ли за Прокуратурата и те и самият блог !!!
цитирай
2. tsvetanandreev - Може би трябва да се каже
12.10.2012 10:27
"...преди да родят Христос!"

За повечето неща си права,нооо....ТОЗИ СВЯТ Е ТЪЙ НЕСПРАВЕДЛИВ!!!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031