Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2011 22:40 - ОПАСНИ ВРЪЗКИ - ВМРО,ЛИДЕР И ЗНС готвят коалиция.
Автор: golden Категория: Политика   
Прочетен: 1605 Коментари: 4 Гласове:
2

Последна промяна: 18.02.2011 13:18


                                  ОПАСНИ ВРЪЗКИ

  ВМРО  се готви заедно с ЛИДЕР и Земеделците да направят коалиционно правителство.

Затова ВМРО искат оставката на сегашното правителство.  За това е и отрицателното им отношение към сегашните управляващи. Затова бяха и подслушаните записи м/у министрите.

Много добре режисиран театър разиграха бившите комунисти, тези които играха преди заедно с БСП и ДПС, днес ВМРО застават против  ГЕРБ, защо ли?

В своята декларация ВМРО документират, че всъщност стоят на три стола.

Първият е този, който се крепи на лидерското място - ЛИДЕР.

Вторият е този на  ЗНС, които преди бяха БЗНС, днес оредяха.

Третият е стола на Първанов - нали той ги поддържа, той е единственият привърженик на коалициите. Първанов е човека,който насади тройната коалиция и заедно източиха европарите. За тях присъди няма.(поместено от Миролюб - мл.форум - политиката на България)

                    А това е изнесено в интернет пространството:
 
ЛИДЕР, ВМРО и Земеделски народен съюз (ЗНС), които готвят коалиция помежду си, не одобриха искането на останалите опозиционни партии за отстраняване на държавния глава. ЛИДЕР не подкрепя искането за импийчмънт на президента Георги Първанов, каза председателят на партията Кънчо Филипов пред “Фокус”. “Ясно е, че Людмил Стойков е спонсорирал кампанията на президента. Това е публикувано на сайта на президентството, не е крито от обществеността”, смята шефът на партията, създадена от бизнесмена Христо Ковачки. Според Филипов съгласно правомощията си президентът се справя с функциите си, определени по Конституция.

Сякаш пак на хоризонта се задават актьорите и режисьорите от филма - "Кой ще седне на българският престол" Добре режисираната постановка вече сме я виждали. Компроматите едва ли ще помогнат на новата коалиция да свали правителството на Б.Борисов. Май ще трябва да изчакат шест месеца. През това време нямат право да роптаят. БСП и ДПС също готвят атака срещу правителството. Почвам да си мисля,че Борисов здравата им е бръкнал на тези опоненти в здравето, та чак скочиха и да се бият в парламента. Хубава гледка бяха погледнато отстрани. И камерите предаваха на живо. Голям резил. И това ми било опозиция. Това е хулиганска проява на публично място. Или и то беше театър?
Какво ли ни очаква още? Още театрални постановки?

(това се говори по форумите)




Тагове:   политика,   БСП,   Миролюб,   форуми,   ВМРО,   лидер,   ЗНС,   резил,


Гласувай:
2



Следващ постинг

1. анонимен - БЗНС или новото ЗНС
27.01.2011 23:36
г-жа Мозер тя е върла комунистка. При съставяне на червеното правителство, както и при други ключови гласувания в парламента, тя все беше в Америка. В медиите през 2005 г. не случайно писаха: червени и сини земеделци ще се сливат, т. е Мозер и Пинчев, въпреки че нейната цел е само да разиденява!
Thumb.
цитирай
2. анонимен - Тройната (нова) коалиция - няма да стане тяхната работа, хич да не си и помислят.
28.01.2011 01:16
Целият този "фарс", е заради отзованите посланици - агенти на ДС. Целият този театър е заради тях, тези които БСП и ДПС назначи в посленния момент от управлението си. Тройната коалиция,която се стяга под покровителството на Първанов, е същата като предишната, само имената са други. Апетитите към власт и пари са същите. Старите комунисти пак искат да са на власт, огладняха им дупетата, изпразниха се джобовете им, сега вече и ревът, че правителството не може да се справи с корупцията. Като беше на власт тройната коалиция барабар с турците -Доган, имаше ли корупция? - Имаше. И винаги ще я има. В цяла Европа има корупция, та в малка България ли няма да има? Ние да не сме по-лоши от другите. Въобще не трябва да си въобразяваме, че някога в бъдеще унас корупцията ще изчезне. Никога няма да стане. Защото ако стане - правителствата гладни ще умрат. Включително и всички висши институти - те се издържат от корупционни планове и проекти. Той Гоце си пада по коалициите и със сигурност ще ги лансира, независимо какви методи ще използва.
цитирай
3. анонимен - Ново пет.
28.01.2011 23:04
В началото всеки от подръжниците, като Яне Янев и Костов се надяваха Бойко да им даде някоя солидна службичка, но не ги огря и не след дълго почнаха да го съдят и да роптаят срещу него. Колко са лицемерни тези депутати, представа си нямате. А колкото до скандала в заседателната зала всички ги видяхме. Станаха за смях пред народа. Знам че на следващите избори голяма война ще стане. Още от сега почнаха с компроматите и клюките. Разнасят се флашки и знаете ли кой ги прави? Другарят от старите червени депутати, агента от ДС и партиен член на БКП - ЯВОР ДАЧКОВ. Това е човекът който разпостранява записите и по интернет.
На ТИХИЯ ФРОНТ - ДАНС - мълчат като попарени.
Кой стои зад целия този фарс?

Това е една партия, която иска да вземе властта на следващите избори - поредната тройна коалиция поддържана от президента Първанов. Чадърът на Гоце, бивш агент на ДС. Тези неразбории целят единствено дестабилизацията на политиката и на икономиката. Всичко се изнася в чужбина директно и цяла Европа знае.
цитирай
4. анонимен - славчо
04.02.2011 10:55
президент
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930