Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.02.2021 19:48 - Бившият правосъден министър Хр.Иванов в правителството на Борисов 2014, сега е против него
Автор: golden Категория: Политика   
Прочетен: 1877 Коментари: 2 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Значи, когато си министър в правителството на пост министър на правосъдието, премиера не ти е боцкал ушите и очите, но когато си извън правителството се правиш на перко наумов и забравяш какви си ги дробил през времето когато си бил на власт.

Ето ви един казус с няколко неизвестни

Всъщност става въпрос за тефтерчетата на Златанов 

13 ноември 2014

" Съдебната реформа в България ще се оценява не просто с решаването на въпроса с изчезналите тефтерчетата на Филип Златанов, а през призмата на решаване на целия казус около Златанов, който е изключително важен тест за България. Това обяви правосъдният министър Христо Иванов преди заседанието на Висшия съдебен съвет (ВСС) днес. Според него е важно да се види как българските институции ще се справят с този въпрос, защото противното би било изключително лош сигнал за потенциала на България да отбележи ясен прогрес в процеса на съдебната реформа...."

какво общо има съдебната реформа с тефтерите на Златанов?
Странно, но думите на Хр.Иванов будят лек стрес в обкръжението му.

Той (Иванов) поясни, че е много важна границата между властите, която трябва да се спазва в демократичните общества, тя се демаркира ежедневно и често прехвърчат искри. "Мисля, че това е нормално и здравословно за демокрацията. Не виждам проблем. Отношенията ни с г-н Цацаров са професионални и работещи", каза още Иванов.

По повод изказването на премиера Бойко Борисов по повод изчезването на тефтерчетата на Филип Златанов, правосъдният министър заяви, че идеята не е била да се търси сметка на прокуратурата, а да се изясни какво точно се е случило: "Всеки може да си прави изводи от тази ситуация. За мен е важно заедно да работим със съдебната власт, да гарантираме, че съдебните институции и другите компетентни институции ще си свършат работата в тази ситуация. Ние трябва да осигурим реформата, а не скандал, това не е "Биг Брадър". Моята задача е да осигурим съгласие около план за реформа с цената на всичко."

Ето и коментара на един от "неговите хора" на които Иванов всъщност не вярва:
" - Той сега управлява и с Пеевски. В името на евроатлантическите ценности, както знаете, тези хора няма кой да ги пипне. Въпросът за Христо е да си прокара стратегията, от където, видимо, ще има и за него после доста в т.нар. НПО сектор по Оперативна програма ....
По глупаво и безпринципно от това да управляваш с някого който според собственото ти мнение трябва да бъде изхвърлен от политиката няма. Това показва че човека е слабохарактерен, неискрен, неморален. А дрънканиците за компромиси в името на народа и идеали можеш да ги говориш на малките деца, не и на хора видяли всичко в тази страна. Много ми е любопитно като твоите хора са толкова морални и готови на всичко в името на страната що не управляваха заедно с Пеевски като шеф на ДАНС. Беше скандално, ама нали народа е над всичко. Що не управляваха с него. Христо Иванов- героя готов да управлява с хора на киито не вярва дали е готов да го направи с Пеевски ако хипотетично последния беше станал премиер да кажем. Жалък, платен трол. А това което направи Иванов е достойно единствено за презрение. От хора като него не само няма да постигнем идеалите си, а напротив, заради такива затъваме все повече. Още малко и за Яне Янев дето до вчера вкарваше Боко в затвора, а сега му целува задника, че и той го прави в името на народа. Ако Иванов беше съвестен и честен щеше да каже с този човек няма да управлявам, защото до вчера протестирах срещу него. А реформа има кой да направи. Иванов не е единствен. Уви човека постъпи по достоен за презрение начин. Безпринципния човек е по- лош и от некадърника. Айде бегай сега да обясняваш наляво и дясно какъв велик човек и Ицката и как се жертвал в името на хората....."

Та, ето го сега пред медиите ни отново Христо Иванов - център на внимание и неговите акции срещу тези хора с които през 2014 управляваше като министър на правосъдието,заедно с Пеевски, Доган и Бойко Борисов.
Акциите му не се връзват по никакъв начин с това което преставлява Иванов всъщност. И се стреми г-н Иванов да управлява държавата и отново да прокарва нелепи закони обслужващи интересите на тези, срещу които се изправя сега.

Може ли да се вярва на този човек, преценете сами!







Гласувай:
10



1. golden - Същата е и Мая Манолова, разправя нелепости във фейсбук които са абсурдни и не признати нито от съда нито от правителството на Борисов сега.
08.02.2021 19:53
Статусите на страничката на Манолова е доста изпъстрена с какво направили от нейната партия относно ЧСИ, относно некоректните заемовзискатели, относно закона за мобилните оператори.... всъщност си преписва правомощия, които няма как да има, сега е просто един обикновен адвокат.
цитирай
2. golden - Късата памет на българите,напълно потвърждава това,че
08.02.2021 19:57
народа ни е много податлив на внушения и забравяйки лошотията на бившите президенти, премиери и министри е готов да вярва на "голите им" приказки в медиите или във фейсбук.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930