Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.02.2021 07:02 - Мутациите на биобактериите са продукт на учените по лабораторен метод.
Автор: golden Категория: Технологии   
Прочетен: 198 Коментари: 5 Гласове:
6



 
                    

                                 Как мутират бактериите и вирусите?
                               изследване на д-р Еменс(19 век)

мутациите и трансформациите при вируси или химически елементи ЕВОЛЮИРАТ и се превръщат в артджентаурум....(артджендъри)-т.е. на половина сребро при металите и 1/2 метаморфоза при бактериите. Не става много ясно от обясненията на алхимиците, но в научните кръгове съществува мнението, че джендърството е мутиране на ДНК бактерии във вируси, а всеки вирус след време и в зависимост от химическия състав на въздуха мутира според средата в която живее.

Част от трансформациите на бактериите обаче идвали от химическата обработка в лабораторни условия, след което се разпостранявали във въздуха, за да се доизследват допълнително как въздеястват върху биологичните организми.

В ДАЛЕЧНОТО НИ МИНАЛО

защо планетата ни е населена с много високи и много ниски хора(лилипути)?
Този метод се е използвал при експериментите на анунаки и атланти за по-качествени биопродукции при възпроизвеждането на различните породи маймуни, част от тези трансформации в по-късен период атлантите прилагали и при анунаките.
Разликата в двата индивида била следната: атлантите били с височина над 2 метра, докато при анунаките били с височина около метър и половина. По този начин се получава среден ръст при органичните организми, нещо средно между 1.70 или 1.80 м висок човек. Защото и атланти и анунаки много приличали на хора, но не съвсем, разликата била в ДНК свързването и намесването на химията давала тази разлика при растежа на клетките. Още през 16 век започват тези експерименти на учените и досега на земята се срещат доста ниски хора и много по-високи от 1.80 м хора. За да се получи човек с височина над 2 метра се използват медикаменти, които спомагат при растежа на клетките в зародиша. и след това. (забелязва се при спортистите).

По същият начин днес лабораториите произвеждат антивирусни бактерии наричани от учените ВАКСИНИ.(за подсилване на ДНК клетките).



Гласувай:
7


Вълнообразно


1. golden - Не всички учени са мошеници
11.02.2021 07:05
това го доказват чрез своите изследвания върху опитни мишки засега в лабораториите по целия свят.
Началото на тези мутации започва през 16 век и се доразвива предз 19 век. Вече има утвърдени ваксини срещу грип, морбили, едра шарка, екземи, холера и др.
цитирай
2. golden - Хората са също опитни мишки
11.02.2021 07:08
доказателството затова са - разнообразието на лекарствата, допинга, хормоните във вид на универсални химически съединения, ваксините и др.
цитирай
3. kvg55 - golden,
11.02.2021 07:23
Неподходящите за днес теории се премълчават.
цитирай
4. dalida - Теории ли? Това не е теория, а действителност
11.02.2021 08:54
която се случва и в момента.
Учените никога не са управлявали пандемиите и епидемиите. Нямат тази възможност заради мутациите на вирусите, които се променят според средата в която живеят.
Освен това учените действат на принципа "проба - грешка", на този принцип са работили и анунаки и атланти. Затова се получават среден тих пора с изкривени глави, отоци вместо лица и др. аномалии. Заболяванията на хората са имено заради тези "проба- грешка" селектиране на ДНК клетки в зарозиш, чрез медикаменти за задържане на плода....тук роля играе фармацевтиката.

Не, правителствата управляват пандемии, а учените фармацевти.
цитирай
5. dalida - И още нещо
11.02.2021 09:05
аз съм гълтала такива хапчета за задържане на плода. Детето ми се роди с изкривена глава и сърдечни проблеми,но е жива и здрава все още. Макар, че лекарите ( д-р Аса) беше категоричен,че детето ще живее до 13 години и ще почине. Е, нещастието не се сбъдна. Употребих цялата налична бабина аптека и я спасих.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930