Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.10.2020 20:00 - Как да направим перфектната изненада
Автор: adriankirilov Категория: Тя и той   
Прочетен: 792 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Да, перфектната изненада съществува и тя е един от най-добрите начини да създадем спомен за цял живот в даден любим човек. Противно на очакванията за нея въобще не са нужни много усилия и ресурси. Важното е да се спазват някои важни правила, които водят до перфектен резултат. Хубавата новина е, че посредством тях абсолютно всеки захванал се с правенето на изненада, с повод или без, може да бъде напълно успешен. И така - ето какво трябва да направите :


Разберете интересите на любимия човек

Колкото хора живеят по този свят, толкова перфектни изненади може да има. Това е така, заради безкрайното разнообразие от вкусове и предпочитания, които изпъстрят човешката идентичност. Преди да сътворите идеята за изненада и да се впуснете в подготовка трябва внимателно да проучите всички неща, на които се радва вашият близък, както и от какво точно има нужда в конкретният момент. Това включва такива основни неща, като дали би му харесал материален подарък или по-скоро вълнуващо преживяване; дали ще му допадне по-шумна или по-спокойна атмосфера, или пък има ли нужда от нещо грандиозно, или би се зарадвал на по-семпла и сдържана изненада. Детайлите също имат огромно значение, тъй че не подарявайте персонализираният му калъф за телефон в синьо, когато той е страстен любител на червеното.


Мислете отвъд рамките

Обикновено търсейки хубав подарък за даден повод на нас ни идват тривиални идеи от рода на ново кожено яке или пък букет цветя с романтична вечеря в изискан ресторант. Разбира се няма нищо лошо във вечните, изпитани и хубави жестове, които в повечето случаи се оценяват подобаващо, но истинската емоция идва, когато зарадвате приятелите, роднините или половинката си с нещо ново, изцяло измислено от вас. Тогава изненадата не само ще предизвика по-голям ефект, но и ще остави трайни спомени, които ще греят съзнанието на обичания от вас човек пред целия му живот. Ако според вас е подходящо подарете нещо различно, като да короновате любимия за крал за един ден или пък да подготвите любовна(приятелска) презентация с най-запомнящите се ваши мигове, която да прожектирате на огромно бяло платно на точното място. Можете да откриете още нестандартни идеи, от които да се вдъхновите, на
www.happymoment.bg. Всичко е възможно, достъпно и удобно, стига да го пожелаете и да потърсите възможният начин за неговото осъществяване.


Подгответе нещата внимателно

Колкото и добра идея да ви е хрумнала винаги трябва да имате на ум правилото на петте "п"-та - Перфектната Подготовка Предотвратява Пълния Провал. Една добре направена изненада не може да се случи, без да сте отделили достатъчно време, за да изпипате необходимите детайли по осъществяването й. Това ще рече например да сте запазили няколко дни предварително час в зала за катерене, да сте отишли на място и да сте помолили за разрешение да разположите листчета с интересно послание върху стената и да сте приготвили впечатляващ финал с огромно признание към половинката си визуализирано с прожектор най-горе. Всички тези елементи се нуждаят от внимателна подготовка, защото всеки детайл е от значение. Листчетата трябва да са нарязани и надписани, прожекторът с послание да е осигурен и изпратен, а вие да сте сигурен, че всичко е обезопасено. Не трябва да забравяте, че подготовката включва и самият адресат на изненадата, когото трябва да предупредите, за да освободи времето си и да възбудите въображението му, като му направите нестандартна покана, разкриваща малко или почти нищо, но даваща много поле за размисъл и любопитство. Пътуването до мястото на изненадата също е важен процес и е добре да го планирате предварително, за да не се окаже, че накрая ще закъснеете или пък докато стигнете ще сте станали на висулка, което само ще развали настроението ви. След като изненадата се осъществи не бързайте да си тръгвате, а отделете време само за вас, в което да се порадвате един на друг.


Имайте план Б

Винаги може просто залата за катерене да е затворена в непредвиден ремонт и вие да останете с пръст в уста, когато отидете на място. Това не бива да ви шокира и за да излезете от ситуацията трябва навреме да сте измислили подходящ заместител, с който да си прекарате времето също толкова добре. Обикновено на същото място, или поне в близост до него, има други възможности, които също може да се окажат достатъчно интересни. Огледайте предварително с какво разполагате на картата и отидете, например, в близкият боулинг център, където вече сте говорили кеглите да бъдат нарисувани по нестандартен начин с дадени герои или дори хора, които искате да целите. :) Ако това ще ви отнеме прекалено много време, с което не разполагате или пък имате нужда да бъде професионално подготвено, а вие само да му се насладите - пишете на екипа на www.happymoment.bg. Ние ще подготвим достатъчно варианти за изненада, от които можете да се възползвате независимо от обстоятелствата.


Бъдете смели

В крайна сметка вашите намерения да изненадате любим човек са изключително благородни и вие имате цялото право на света да се развихрите и действате решително, за да постигнете желаната усмивка, дори ако това значи по пътя да срещнете неодобрителни погледи и грубо отношение. Не отлагайте и не премисляйте прекалено изненадата, а просто действайте и тя сама ще се пригоди към съществуващите възможности. Настроението и действията с размах само ще ви направят по-привлекателни за отсрещната страна и ще докажат вашата неоспорима привързаност. Смелостта ще ви помогне да излезете от неприятната и конфузна ситуация, ако нещо случайно се обърка. Не забравяйте да останете решителни през цялото време на изненадата, без да мислите за това дали ще се получи перфектно или не. Все пак всякакви крайности трябва да се избягват и в случай, че нито един от вашите планове не се получава, то просто оставете събитията за следващият ден.


Поднесете с интересно и мило послание

Запомнете, че посланието, с което поднасяте съответната изненада е също толкова важно, колкото и самата изненада. То е изначална част от нея и може да изпрати човек в небесата от удоволствие, но може и да внесе частица горчивина, която трудно се премахва. Нека си представим следните два случая. Получавате обикновен пуловер , който откровено не е вашата представа за хубава дреха, но леля ви го подарява със сладко лакомство във всеки ръкав, обвито от бяла подаръчна хартия, върху която се е постарала да изрисува и напише всички онези неща, които се надява да ви се случат, докато носите този пуловер. Е, може би няма да ви стане любим заради това, но винаги ще си спомняте този жест и ще носите пуловера с удоволствие. От друга страна си представете, че получавате заря и огнено шоу във ваша чест, но пък никой от вашите роднини не успява до отрони повече от просто "Честит рожден ден". Да, жестът е просто феноменален и говори сам за себе си, но не е затвърден с думи, които да са в синхрон със случващото се грандиозно събитие и съответно несъзнателно го правят една идея по-постно. Хората чуват също толкова силно, колкото силно и виждат. Погалете сетивата им с чудесно послание и те ще са на върха на щастието.

Изброените важни неща по-горе са един сигурен начин да бъдете истински успешни във вашите намерения да зарадвате някого. Към тях могат да се добавят още много допълнения, но те са по-скоро обект на специфична интерпретация за конкретните случаи.

Винаги можете да си спестите всичките усилия по подготовката на перфектната изненада, като я получите наготово в www.happymoment.bg.

 




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: adriankirilov
Категория: Политика
Прочетен: 22012
Постинги: 8
Коментари: 1
Гласове: 8
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031