Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.02.2014 15:20 - Окултни общества, конспирации и агресия, като начин на живот....
Автор: golden Категория: Забавление   
Прочетен: 1469 Коментари: 1 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                                КОНДЕНЗ В НЕБЕТО
        среща на топли и ледени  въздушни течения
                      с нарицателното име кемтрейлс
                                                                  


( из "Криминални досиета" 2009 г.)

 маняци - апофенисти
разпостраняват свободно
ЗАГОВОРИ (агресии) и КОНСПИРАЦИИ

Окултните "сили" правят.....
Тайни експерименти и лукави заговори. Сенчести общества. Потайни срещи в задимени стаи......

Според вярващите в теориите на конспирацията, истината е някъде там – тя просто се крие от населението от тайни общества, чиято цел е да контролират света (или да го спасят). Наречете го апофения (човешката склонност да вижда образи, там където ги няма), или реалност, която е твърде ужасна за останалите от нас, за да я приемем – каквато и да е причината, теориите на конспирацията са били част от човешката култура още откакто Каин решава, че Господ и Авел са скроили заговор срещу него. Това са някои от най-често срещаните теории на конспирацията днес.


Привържениците на тази теория предполагат, че тези следи са наситени с най-различни субстанции, които са необходими за изпълнението на строго секретни правителствени проекти, като например масови ваксинации срещу антракс, блокиране на слънчевите лъчи за предотвратяване на глобалното затопляне, контролиране на климатичните условия, или отслабване на умовете на хората, за да им се попречи да осъзнаят и да се борят срещу настъпването на Новия световен ред. Американските военновъздушни сили отхвърлят тези твърдения. Един от вярващите в тази конспирация е певецът Принс, който споменава в едно интервю, че по негови наблюдения винаги, когато в небето има повече самолетни дири, в квартала му се увеличават побоищата и скандалите.


Разположената близо до Гейкона в Аляска „Програма за високочестотно активно облъчване на полярното небе“ (HAARP) е създадена за изучаване на йоносферата и проучването на потенциални нови методи за комуникация и наблюдение. Проектът се спонсорира от военноморските и военновъздушните сили на САЩ, от Университета в Аляска и от Агенцията за изследователски проекти по сигурността. Съоръжението разполага с 180 антени, с височина 22 метра, които предават мощни радио сигнали, временно активизирайки чрез нагряване части от йоносферата. Макар правителството да твърди, че няма нищо скрито в HAARP, мнозина мислят другояче.

Някои хора смятат, че истинската цел на HAARP е да се създаде оръжие под формата на мощен електромагнитен лъч, с който да се унищожават вражески самолети, да се смущават вражеските радио комуникации, или да бъде използван в междугалактическа война. Други вярват, че целта на HAARP е да контролира климата и да спира развитието на страните от Третия свят, като задейства земетресения и цунами. Контрол над ума, холограми в небето и оръжие за масово унищожение достатъчно мощно, за да разруши цялата планета, също са сред предполагаемите цели на проекта.



През 1974 г. авторът Бил Кейсинг публикува своята книга „Ние никога не сме кацали на Луната – лъжата за 30 милиарда долара“, в която твърди, че всичките шест мисии Аполо са били фалшифицирани от NASA и правителството. По-късно той заявява, че NASA е организирала катастрофата на совалката „Чалънджър“, понеже се опасявала, че астронавтите на борда ще разкрият измамата за кацането на Луната. Кейсинг и неговите поддръжници смятат, че през 60-те години на миналия век технологиите не са били достатъчно напреднали за осъществяването на подобна мисия, но американското правителство е искало да спечели Космическата надпревара със Съветския съюз и затова е скалъпило кадрите за кацането на Луната през 1969 г., с помощта на филмови декори. Сред доказателствата, цитирани от привържениците на тази теория, е това, че забитият в лунната повърхност американски флаг се развява, въпреки липсата на атмосфера или вятър.



Съществуват няколко теории на конспирацията, касаещи Проект MK-ULTRA – строго секретна програма на ЦРУ за контролиране на съзнанието, в която се извършват експерименти върху хора, с помощта на наркотици като ЛСД, електрошокове, хипноза и други методи, през 50-те и началото на 60-те години на миналия век. Макар съществуването на Проект MK-ULTRA да не е отречено до днес, цялата документация свързана с него е унищожена през 1973 г., по заповед на тогавашния директор на ЦРУ Ричард Хелмс, за да се запази програмата в тайна. Една от теориите засяга атентата над сенатор Робърт К. Кенеди, извършен от Сирхам Сирхам. Тази теория, известна като „Хипотезата за Манджурския кандидат“, твърди, че Сирхам е бил подложен на промиване на мозъка от ЦРУ, което го използвало за убийството на Кенеди, без той да осъзнава действията си.


п.п.

Конспирацията 9/11 е разкрита:

„Loose Change“ - филмът  (в САЩ)  е забранен, а авторите имат издадени присъди. 9/11 го направиха евреите и ЦРУ, когато дефицита на Пентагона беше достигнал 3 милиарда, а трябваше да се води и война на изток. Във филма много ясно си личи как кулите падат след контролирани взирове, а и по принцип всеки с минимални познания по строителство ще разбере, че такива кули няма как да паднат след като са ударени от самолетнад средата, може да има разрушения и да се наклонят, но няма как да се срутят вертикално. Могат да ги разрушат единствено след удар в основата, но тогава пак ще паднат настрани и ще предизвикат още повече жертви и половината Манхатън щеше да падне. Другото което беше, че дупката в Пентагона не е направена от самолет, а от ракета. Незнам дали знаете, но в Пентагона важните отдели са от външната страна,а Пентагона е проектиран  така, че ако падне ракета в средата на сградата да предизвика минимум покажения и важните стуктури да продължат да действат; в деня на атаката никой от водещите екипи, които е трябвало да бъдат там не са били в това крило(предупредени били). Другото което не се споменаваше дълго време, а после се покри и го изкараха „случаен“ инцидент, е че е имало още един паднал самолет, за който се преполага, че е „липсващият“ от Пентагона.......затова Буш подаде оставка така внезапно и тайно се покри....изчезна за неопределено време....
Студената война все още не е свършила, макар че, великите сили се стремят да ни го внушат; доказателства за тази война има достатъчно:
- конспиративните теории за: българската следа в убийството на папа Йоан Павел II.
- След избухването на демокрацията правителството на Андрей Луканов кани екип от 22-ма специалисти от Фондацията на националната камара на САЩ, начело с Ричард Ран и Роналд Ът, за да разработят „Проект за прехода към пазарна икономика и демократичен капитализъм“. Към тях се присъединява и екип от 29 български специалисти.Това е практическата програма, по която се измени обществения строй в България. Още през март-август 1990 г. с този документ са предопределени всички бъдещи процеси в икономическия и обществения живот у нас. В него се залага стопанското, културното и духовното съсипване на страната. От самото начало новите управници са знаели всичко, което ще последва......
- В няколко свои статии и книги пенсионираният дерматолог Алан Кантуел предлага идеята, че вирусът на СПИН е разработен от американското правителство и е инжектиран на нищо неподозиращи хомосексуалисти под формата на пробна ваксина за Хепатит Б.
Подобна теория, предложена от бившия зъболекар Ленърд Хоровиц, твърди, че СПИН е форма на биологично оръжие, разработено за американското правителство, чиято първоначална цел е била да контролира броя на населението в Африка.
-  една високотехнологична, образована, неизмеримо богата и оборудвана с оръжия за масово унищожение армия от фанатици, предвождана от един сляп, брадат и невзрачен мъж, който се провъзгласява за месия и предрича Деня на страшния съд.
Шоко Асахара и неговият култ на Аум привличат в редиците си едни от най-светлите умове на японската младеж и ги използват за създаването на антракс, нервнопаралитични газове, наркотици и други чудати изобретения.
Фалшивият пророк обявява война на правителството, изпращайки хората си да извършат един нечуван „подвиг“, който шокира света. През 1995 г. петима членове на „Върховната истина на Аум“ разпръскват нервнопаралитичния газ зарин в токийското метро. Но това не е нито първият, нито последният терористичен атентат на тази зловеща организация.
- Колумбия - най-големия производител на дрога и синтетични лекарства, които картелите разпостраняват из целия свят още през 70-те години на ХХ век......35% от младежите умират от предозирана дрога....вкл. и известни рок и поп изпълнители, артисти и голяма част от елита на обществата.
-  Фрустрация
Фрустрация е термин от психологията, който обозначава емоционално състояние на човек, излъган в своите очаквания и/или лишен от възможността да постигне силно желана цел. Проявява се най-често под 3 форми: агресия – когато човек „експлодира“; регресия – когато човек не е в състояние да избухва и таи всичко в себе си; ресигнация – това е по-характерно за жените поведение – избухване в сълзи. Характеризира се с двигателно безпокойство, апатия или агресия. Фрустрацията се дели на два вида: псевдо-фрустрирано поведение – частична загуба на контрол, но остава целесъобразно и регулирано; действителна фрустрация – без контрол, ограничено осъзнаване на действията
-  “масови убийства” съвременната криминалистика определя убийството на четирима или повече души в един криминален акт. Задължително жертвите са групирани на едно и също място. Много често масови убийства се оказват семейните – когато член от семейството избива в дома си своите роднини. Разновидност на масовото убийство е “верижното”, което се характеризира с дълга продължителност. Жертвите на този вид деяние се откриват на различни места, а отдалечеността зависи от мобилността на убиеца.
- Филмите на ужасите
Вероятно мнозина почитатели на филмите на ужасите са изпитвали желание да пресъздадат жестоките престъпления, които виждат на екрана. Но също така е факт, че милиони други хора са в състояние да гледат същите тези кадри, без това да предизвиква у тях желание да убиват.

Звучи логично жестоките образи от филмовите ленти да са способни да подтикнат определени личности към агресия. По податливите на внушение хора извличат от историята, която ги вдъхновява, своя модел на действие, и дори понякога интерпретират филма като разрешително за убийство. Дали филмите ги карат да убиват? Дали те им дават идеи, методи и дори жертви? Подобни неща са се случвали и вероятно ще продължават да се случват.
-  Убийствата в училищата
На 20 април 1999 г. в малкото провинциално градче Литълтаун в щата Колорадо двама ученици от последния клас на гимназията – Дилън Клеболд и Ерик Харис – извършват нападение в гимназията Колумбайн по средата на учебния ден. Планът на момчетата бил да убият стотици от своите съученици. Въоръжени с оръжия, ножове и голямо количество бомби двете момчета влизат в училището и започват да сеят смърт. До края на деня загиват дванадесет ученици, един учител и двамата убийци. След всичко това остава зловещият въпрос: какво ги е накарало да го направят?




източници:
"Библиотека на престъпленията"
"Архивите са живи"
"Масови убийства"
"Конспирации и агресия"





Гласувай:
7


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. olivie - Ако позволиш...
18.07.2014 18:46
На лъжата краката са къси - закон! Това, че хамериканците са излъгали за кацането си на луната е за това, че са им "повярвали" нужните ръководни кадри, така, както и на праграмата на Рейгън "звездни войни"повярваха. А за СПИН просто наложете картата на огнищата му в Африка с центровете на имунизации п/в вариола на ООН и сами си направете изводите. Вярвам знаете, че преди това СПИН-а е бил разпространен само м/у зелените маймуни-хомосексуалисти
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930