Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: golden
Категория: Технологии
Прочетен: 516514
Постинги: 170
Коментари: 641
Гласове: 5094
Постинг
16.12.2020 21:18 - Пандемията е политическа, финансова и комерсиална
Автор: golden Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 195 Коментари: 2 Гласове:
5



 

                        НАЙ - ЛОШАТА ГОДИНА И НАЙ - БЕДНАТА е 2020 г.

2020 година беше най - лошата и най - бедната откакто демокрацията победи
измама ли е коронавируса и защо в България линейки с измамни надписи "бърза помощ" мамят пациенти и им вземат за "услугата" доста солена сума.

Дали Короната на вируса ще умре веднага щом лидерите на Европа напуснат политическите си постове. Свършва им мандата - свършва и короновируса!
Защото пандемията се оказа, че е политическа и повече финансова, отколкото вирусна.

Меркел (ЩАЗИ) напуска поста през април 2021г. След 14-годишно управление Ангела Меркел вече е на финалната права.Дали обаче тримата партньори в широката коалиция - ХДС, ХСС и ГСДП - ще искат да останат заедно толкова дълго? В коалиционния договор е записано, че по средата на мандата трябва да бъде направена равносметка и да бъде взето решение дали да продължи съвместното им управление.Едно повторно лошо представяне на социалдемократите на тези избори би наляло вода в мелницата за онези в партията, които винаги са били против участие в широка коалиция с ХДС/ХСС. А те не са никак малко. И ако на конгреса през декември тази година те успеят да се наложат за излизане от управлението, тогава ГСДП ще излезе в опозиция. А това би бил и краят на управлението на Ангела Меркел.

Борисов(БКП) и той е на финалната права. Борисов обеща да зареже политиката, когато АМ Хемус е готова. Според сметките на премиера това трябва да стане най-късно през 2024 година.А, дали ще е на власт до тогава? Може би - не.

Защо евродепутатите си правят купони в Брюксел? - Защото,явно не вярват в пандемията.

Евродепутатите ни в Брюксел категорично:"няма да се ваксинираме", 1/5 от тях не вярват в коронавируса, не носят маски по улиците, правят си купони и не се интересуват от догми и забрани.

У нас 75% от лекарите: - "няма да се ваксинираме", само 13 % от всички лекари са "навити" да се ваксинират, останалите нямат мнение и още не са решили.
ЕС даде милиарди евро за борба с коронавируса на правителството, а в България няма линейки, болниците нямат ковид - легла, а лекарите пищат че са им ниски заплатите. Къде са парите от ЕС?

На фона на критичния недостиг на екипи на Центровете за спешна медицинска помощ и чакането с часове, много хора се обърнаха към частни линейки, обещаващи спешна помощ. Без да подозират, че са попаднали в ръцете на измамници, които работят изцяло в сивия сектор. ..и не издават касов бон за услугата. Най-често линейките копърки стоят пред болниците, а шофьорите им лъжат пациентите, че са лекари. На самите специализирани автомобили може да се видят и надписи "Бърза помощ", което също е измама.

Ето - целия резил от насилствената политика на диктаторска Европа. Тези, на първа линия не искат ваксините, а другите - не вярват в пандемията.
Идват избори - нов парламент, който ще "роди" ново правителство.
но, до тогава кукловодите от правителството ще ни въртят на шиш с заповеди,временно явление като достойно поведение на временното ни правителство с временни постове на министри които премиера сменя като "носни кърпи".




Гласувай:
5


Вълнообразно


1. golden - Никой мислещ с мозъка си човек не вярва в "пандемията"
17.12.2020 17:31
Причините да стигнем до това положение са много, но е очевидно, че една от тях е внезапната и масова загуба на доверие както в управляващите елити, така и в експертите - в онези, на които едно време казвахме „учените”.
Финансовите кризи от "студената война" минали през финансовата криза през 2008 г, благодарение на която министри и банкери забогатяха неимоверно с банкови офшорни сметки, та минахме и през колапса на водни кризи - градове и села без вода месеци наред и никой политик до сега не е осъден и не носи отговорност за тези машинации. Премиерите сменят неудобните си министри и де факто наказани - няма. Затвориха бизнеса на ЕТ, малките да плащат гешефта на големите, които с помощта на близки до правителствата фирми източиха бюджетите на здравната каса, все още са скрита картинка. Кой ще ги съди, след като "чадърът" Доган, Пеевси, Борисов и сие пази своите от разследващите журналисти - част от които вече не са между живите....как да вярваш на корумпираното ни правителство, след разкритите скандални "сделки" и "обществени поръчки"....в съюза на Европа сме отдавна, но Брюксел е далеч и българските политици на това се надяват, още малко "затвор" за малкия бизнес, ако не фалира и не продаде себе си и бизнеса си, може да се опита да оцелее в този политически хаос...как да вярваш на измамници, които със заповеди отнемат не само финансите на дребните търговци ами посягат и на гражданските ни права, елиминирайки силата на парламента и президента - отнеха им правото да управляват България...същите тези, които сега дават пари "помощи"...за да си купят власт през новите избори догодина.
цитирай
2. radostinalassa - Причината за пускането на пандемията е факта, че...
17.12.2020 19:11
много хора спират вредните лекарства и преминават към природни средства. Спаднаха доходите на Бигфарма и тя реши да спечели от ваксини.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930