Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: golden
Категория: Технологии
Прочетен: 516217
Постинги: 170
Коментари: 641
Гласове: 5093
Постинг
25.12.2020 08:25 - Следващият премиер на България трябва да е финансист или банкер без криминално минало.
Автор: golden Категория: Бизнес   
Прочетен: 1851 Коментари: 1 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                           БЪЛГАРИЯ МОЖЕ ДА ВЗЕМЕ ПРИМЕР ОТ           

Бившият финансов министър Флорин Къцу е новият премиер на Румъния


Румънските депутати дадоха мандат на Флорин Къцу като премиер начело на дясноцентристко правителство с надеждата да възвърне доверието в икономиката и да даде тласък на инвестициите след години на политическа нестабилност, предаде "Ройтерс".


Според анализатори транспортната, здравната, образователната и енергийната инфраструктура ще са сред най-спешните проблеми пред правителството на Кицу заедно с опитите да бъде отслабен независимият съд, довели до масови протести.


Нужно е да се положат усилия във фискален план - Букурещ ще трябва да убеди рейтинговите агенции, че може да държи под контрол публичния си дълг, защото в противен случай ще загуби още от инвестиционния си рейтинг.

ЗА БЪЛГАРИЯ е много важно следващият премиер да е вещ в икономиката, финансите и банковите дела. Борисов за съжаление не е годен за този пост, доказват го и протестите,които все още не спират да му искат оставката.


Тъй като опозицията ни е много слаба, съставена от дребни партии, едва ли ще се коализира с единен план и един премиер достоен за уважение, няма изгледи за успех на предстоящите през март избори. 

Добре ще е бъдещият парламент на България да избере и да даде "зелена светлина" на един достоен да носи титлата "премиер" човек, достатъчно образован, с фигура на атлет (без шкембе) и ум като бръснач. Този премиер да може да защитава държавата от чужди посегателства  и да може да мисли с главата и ума си, и да не повтаря грешките, които направи сегашния ни премиер. Да може също и да си избере министри от неговия ранг с умствени способности, специалисти и професионалисти с доказан стаж за да се избегнат конфронтации, които сега просто объркаха и политиката и финансите на държавата.



Гласувай:
7


Вълнообразно


1. bojinkata - Или поне да не е криминално проявен ...
25.12.2020 11:51
Или поне да не е криминално проявен тип, със съответното криминално мислене!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930