Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: golden
Категория: Технологии
Прочетен: 516217
Постинги: 170
Коментари: 641
Гласове: 5093
Постинг
08.08.2014 08:03 - Мъжете егоисти са непредсказуеми
Автор: golden Категория: Тя и той   
Прочетен: 1761 Коментари: 0 Гласове:
3



 


               
 НЕ СЕ ОМЪЖВАЙТЕ  АКО МЪЖЪТ ДО ВАС Е ЕГОИСТ


image




Жените обичат мъжът до тях да им сваля звезди от небето. Те се разтапват от нежните  комплименти за тях,обичат да слушат  красиви думи и да получават подаръци от своя любим мъж. При всяка връзка между току-що запознати мъж и жена, мъжът е този който предразполага жената към интимност. 


В живота се срещат какви ли не видове и типове хора. И,както казва народа "за всеки влак се намира пътник", се потвърждава.


Но, не са редки и случаите когато жената се лъже още в началото на връзката си. Причината най-често е влюбване от "пръв поглед", което понякога е фатално за връзката.


За какъв мъж никога не трябва да се омъжвате? Има няколко основни типа, които не са подходящи за брак и ще направят живота ви черен!  
1./ Мъжът от типа „Помогни ми, докато успея да си стъпя на краката“ 
Този тип мъже са напълно обсебени от несигурността си. Те говорят само за собствените си проблеми и искат половинката им непрекъснато да се занимава с това, да ги утешава, да им вдъхва увереност,да ги подкрепя или помага.  
Така те удължават времето, в което остават ергени, и накрая може да се окаже, че са изгубили и вашето време. Пък и не ви трябва съпруг, който да ви дърпа надолу емоционално. Трябва ви здрава опора!  
2./ Мъжът от типа „Да обсъдим съвместното ни бъдеще“ 
Мъжете, които настоятелно искат да кроите планове за общото си бъдеще като брачна двойка, предизвикват съмнение у жената,че все пак нещо не е наред. Те знаят, че искате да чуете неговите планове и кроежи и се възползват от него. Но, не винаги предварителните планове се осъществяват заради житейските спънки, жените както и мъжете знаят прекрасно това обстоятелство и въпреки всичко кроят бъдещи планове, за да имат път към който да се придържат който да ги стимулира в бъдещето им. Тези планове не са причина за да се замислят жените, а причината в повечето случаи е пътят който се използва за да се достигне до целта.


Често се срещат хора които с цената на "всичко" са готови да постигнат целта си. Това "всичко" включва в себе си дори и война, компромати, доноси и др. нечовешки постъпки. Обикновено човек мотивира желанието си така: "Ще направя всичко необходимо, за да постигна желанието си!"  или  " ще направя всичко необходимо, за да задоволя прищевките ти!"


Най-често разводите са свързани имено с тези два израза и разочарованието от "житейският опит".

    Прочети още на: Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.       http://www.az-jenata.bg/



Гласувай:
4



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930